Blog

Comunicació21 estrena RSS

Un pas lògic i necessari que segurament arriba amb retard. Per fi el portal Comunicació21 ofereix la possibilitat de subscriure’s als seus continguts mitjançant un feed o fil d’apunts. En aquest cas, en format RSS. Des d’ara ja podrem estar al corrent de les notícies d’aquest portal català especialitzat en el sector de la comunicació sense haver de visitar la pàgina cada dos per tres. Només cal subscriure’s al fil mitjançant un agregador, com ara el Bloglines. La novetat també s’aplica al portal Cultura21.

4 Thoughts on “Comunicació21 estrena RSS

  1. Ja era hora! Un dels portals informatius més bons de l’espai .CAT -tot i que amb alguns aspectes a millorar, sobretot de format i interactivitat- no podia estar sense sindicació. Algun dia em passava per alt visitar-lo pel fet de no tenir-lo afegit a Bloglines.

    Salut!
    Marcús

  2. Des del moment que vaig veure la icona d’RSS fa un parell de dies em vaig subscriure corrent! Quan t’has acostumat a usar l’RSS, si un diari digital no l’ofereix corre un gran risc de quedar fora dels teus hàbits de consum d’informació. Comunicació 21 és lectura imprescindible per als que ens interessem per l’esfera mediàtica del nostre país, encara tan amenaçada! Suposo que ja haureu vist les conclusions de l’Informe de la Comunicació de l’InCom (ofereixen per primera vegada el llibre complet a Internet!)…

  3. Oferir la subscripció via RSS o Atom em sembla ara mateix un requisit imprescindible per a un diari digital. En les meves rutines diàries a la universitat, la consulta del Bloglines té el seu lloc.
    I sí, Comunicació21 em sembla necessari i, per tant, calia que afegís la possibilitat de sindicació. Certament, vaig llegir-hi les conclusions de l’Informe de la Comunicació. M’he baixat uns quants pdf, però encara no els he llegit. De tota manera, el resum que en feia Comunicació21 és prou contundent. Les conclusions haurien de ser un toc d’alerta molt clar. En positiu, que Internet és un àmbit on l’espai català de comunicació té opcions, encara…

  4. Pingback: Blogs and RSS » Comunicaci21 estrena RSS Toni Sellas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post Navigation