Blog

Maletes fetes: cap a Sunderland

beaches1.jpg

(foto de http://visitsunderland.com)

Ja hem acabat. Maleta tancada i portàtil a punt. Aquest dilluns marxo cap a Sunderland, al nord-est d’Anglaterra. Hi passaré tot l’abril en una estada de recerca, amb beca de l’AGAUR, per treballar en la meva tesi sobre el podcàsting. M’espera una ciutat que no conec encara però que, d’entrada, em fa pensar força amb Bilbao, de passat industrial i en fase de reconversió. Ubicada en un dels extrems d’una regió, “North East England“, més a prop d’Escòcia que de Londres, i no potser no només per una qüestió geogràfica. Ja ho anirem descobrint.

A la Universitat de Sunderland treballaré amb la gent del Centre for Research in Media and Cultural Stuies, especialment amb Richard Berry, autor del magnífic article “Will the iPod kill the radio star?“. Amb Sunderland com a base d’operacions, tinc previst fer algunes escapades, a Leeds i Londres, principalment, per fer algunes entrevistes a acadèmics i professionals. Som-hi, doncs!

12 Thoughts on “Maletes fetes: cap a Sunderland

 1. Molta sort i ja ens explicaràs tot el que va passant.
  Seguirem l’RSS

 2. Toni, celebro que tinguis aquesta beca. Segur que faràs un gran treball. Molta sort allà dalt. Abrigat… I escriu sovint… :-))

 3. Endevant!

  Si us plau, pregunta si un podcast és només audio o si els videopodcast també se’ls poden dir podcast genèricament. ;-D

 4. Sort amb l’estada, i que sigui profitosa per la tesi!

  Manten-nos informats.

  Salut!

 5. siono on 31/03/2008 at 14:53 said:

  Que tinguis molt bona estada. Espero que trobis temps per escriure alguna entrada aquí.
  Salut!

 6. Clara on 31/03/2008 at 20:42 said:

  Molta sort!!!

 7. Bon voyage Toni!

 8. Ja estic connectat! Gràcies a tots pels ànims. No sé amb quina freqüència podré escriure, però aniré explicant com va 😉

 9. i què? què hi ha de nou per Albió? volem una crònica!!!! 😀

 10. vagi bé toni. estem en contacte pel tema que vem parlar

  sort!

 11. paticirera on 08/04/2008 at 12:05 said:

  Good luck!!!. jeje. Espero que et vagi tot molt bé. Així ens podràs transmetre el que has après allà sobre el podcàsting, que segur és molt interessant. Pel que fa al temps, sí que som afortunats però allà tenen el que aquí no, aigua. Estic contenta de donar-te la noticia que continuu amb el blog. Espero que el vagis visitant. També tinc un projecte al cap, que és fer un blog on posar el apunts de classe. Penso que pot ser interessant. Que vagi tot molt bé.

 12. Gràcies, Patricia. Me n’alegro que mantinguis el bloc viu. Ànims!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post Navigation