Blog

Sunderland (I): estic situat

sunderland_aeri.jpegAvui és el meu tercer dia a Sunderland i em sembla que ja puc dir que estic situat. No ha sigut gens difícil, de fet, perquè és una ciutat que amb quatre estacions de metro en fas prou per anar de de banda a banda del centre i que et permet recórrer el nucli històric a peu tranquil·lament (mapa, amb ubicació dels punts principals). Vaig arribar dilluns a quarts de deu del matí a l’aeroport de Newcastle. Dues hores i vint minuts de vol des de Girona, que em vaig passar dormint (la nit havia sigut una mica moguda amb els nens…). De Newcastle a Sunderland, una hora en metro. Bé, en diuen metro, però és una mena de Ferrocarrils de la Generalitat, però en vell. Un viatge força agradable, amb paisatges plans i verds, bestiar pasturant, passant per Newcastle i arribant a Sunderland en un darrer tram prop del mar (la zona, a Google maps).

Un cop aquí, vaig arribar-me fins a la residència on visc, Clanny House (aquí, amb visita virtual inclosa), situada entre dos barris dels afores, Millfield i Pallion. És una bona ubicació, prou lluny del centre com per tenir una personalitat diferent però a només uns minuts en metro. La residència és un complex de blocs de pisos, però d’un estil ben diferent al de les construccions que veiem per casa nostra. Estic en un bloc amb quatre plantes, dues habitacions i un bany per pis, vuit persones en total i cuina comunitària. De fet, però, estic pràcticament sol, perquè els estudiants són de vacances de primavera. Per ara només hi he coincidit amb un noi de Nigèria, en Kissi (no sé si ho escric bé), que estudia Business Management. És al darrer curs i té previst tornar al seu país quan acabi.

Ahir ja vaig cuinar. M’havien recomanat anar a comprar al súper i tenia localitzats un Tesco i un Aldi. Aquest segon em queda més a prop del pis (bé, estudi), però per a la compra grossa he anat al Tesco, que surt molt bé de preu, sobretot si compres la seva marca. Esmorzo i sopo a la residència i dino a la universitat. Avui, una sopa, un arròs blanc amb salsa de tomata, pa i aigua, 2,65 lliures (uns 3,5 €), està molt bé. Ara ja torno a ser a la biblioteca. Durant el matí he començat a buidar bibliografia i ara faig un cop d’ull als journals. N’he trobat un, el Journal of Radio Studies, que té molt bona pinta. En el darrer número hi ha un article que es titula “Què li passa a la nostra audiència?”. O sigui que ara toca sessió de psicoanàlisi per a radiodifusors… (to be continued)

12 Thoughts on “Sunderland (I): estic situat

 1. Me n’alegro molt Toni, aprofita aquesta experiència al màxim que és una de les parts més distretes i divertides de la tesi 🙂

 2. Sonen bé els primers passos 🙂 i sembla que t’hi faràs amb la situació sense adonar-te. Si sents molta morrinya avisa que aprofito uns quants punts d’Iberia Plus i et faig una visita ràpida 🙂

 3. Jaume on 02/04/2008 at 16:27 said:

  Bé, Toni!
  veig que aixo va tirant tot “viento en popa” (ara per ara): me n’alegro… de fet, encara no sabia si ja havies marxat: com que et veia al xat del gmail, em donava la sensació de que estaves per aquí: el que fa la globalització!!!
  Que vagi molt bé, i fins ben aviat!

 4. Berta on 02/04/2008 at 18:13 said:

  Acabo de veure el teu correu! No he entès això que acabéssis d’arribar a no sé on i he entrat al link a fer el xafarder. Carai, no en tenia ni idea que el pack de la tesi anava amb viatge inclòs! Aquest és un bon incentiu!

  Aprofita l’estada, que de ben segur que ho faràs. M’aniré connectant per saber com et va.

  Una abraçada des del Nord.
  Berta.

 5. Hola, Toni. Celebro que estiguis tant ambientat ja. Continua informant, sisplau… 🙂

 6. Parés on 03/04/2008 at 8:45 said:

  Has anat rapidíssim a tenir-ho apamat, veig. Me n’alegro. No sabia que ALDI fos una cadena internacional de supermercats. Espero més notícies teves, les relatives a la vida quotidiana i a les “troballes” sobre el món de la informació.

 7. Gràcies pels vostres ànims i comentaris. El bloc també m’aporta això: la vostra companyia mentre em moc per aquesta terra del nord-est, rude però noble.

 8. Esteve on 03/04/2008 at 10:35 said:

  Hola nano!
  Ja veig que estas ben ambientat al món britànic.
  Des de Girona-Olot et donem tot el suport i ànims en aquesta nova tasca que segur serà rica i profitosa pel teu futur profesional.

  No deixis de mantenir-nos informats!

  Una forta abraçada.

  See you soon.

 9. Eugeni on 03/04/2008 at 10:38 said:

  Toni. Estic molt sol… Torna!!

 10. Anna on 03/04/2008 at 16:56 said:

  Hola ninet!!!
  Ets un crac, 3 dies i ja estas com si fossis a casa.
  Espero que tot el que vius et sigui de profit i et faci sentir molt bé.
  Ah! si no canvia res l’Oscar se’n va cap a fer el Camino el dia 15.
  Petonets i mimitus de Pla de l’Estany

 11. Núria on 05/04/2008 at 9:01 said:

  Vaig telefonar-te perquè em pensava que estaves a punt de marxar… però ja eres fora!!! Quina meravella poder marxar un mes! Molts ànims… i records d’en Lluís, la Nora i la Martina!!!

 12. Dani Pagès on 07/04/2008 at 18:10 said:

  Hola Toni, espero que et vagi tot molt bé, no estava al cas que haguèssis de marxar, peró espero que aixó sigui tota una experiència.

  Aprofita-ho, i ens veiem aviat, Records Dani i Isa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post Navigation