Blog

Sunderland (II): ha nevat

Vaig arribar a Sunderland fa una setmana. M’havien insistit que m’abrigués, que m’endugués bufanda, gorra, paraigües… Anava preparat per al fred, la pluja i el vent, però noi, no comptava amb la neu. Sí, neu a l’abril. Ahir va nevar tot el dia i aquest matí, quan m’he llevat pensant que ja hauria passat, tot era blanc: els carrers, els jardins, les teulades, tot! He remirat el calendari: 7 d’abril. Es veu que aquest sempre és un mes força mogut, a Anglaterra, però he llegit al diari que no nevava així, a aquestes alçades d’any, des del 1989! Després he mirat el mapa, i resulta que si fem una línia recta des de Sunderland cap a l’est, travessant el Mar del Nord, arribem fins a Copenhaguen, la capital de Dinamarca.

El dia, però, s’ha anat aclarint i al migdia ja he pogut baixar a la universitat sense risc de patinar o de fotre’m alguna clatellada… En només una setmana hem tingut de tot, pel que fa al temps: sol, calor, fred, pluja, calamarsa i neu. Què més vols? Sort que les distàncies són curtes i que el metro/ferrocarril no fa com la Renfe, que quan plou una mica ja hi som. En fi, que quan torni haurem d’anar a passejar una estona pel Port-Bo, per recuperar el sol i el Mediterrani. No sé si en som prou conscients de la sort que tenim de viure on vivim…

3 Thoughts on “Sunderland (II): ha nevat

 1. És veritat això del temps, Toni. Tinc un amic que treballa a Luxemburg. Es de Mataró i no pot sufrir la grisor del nord i els dies curts… Cada cop que pot torna cap a casa, enacara que sigui per pocs dies…
  Catalunya és un bon lloc per viure… al menys pel que fa al clima…

 2. Toni,

  En aquell videopodcast que et deia de la Cali Lewis, entrevisten al fundador de wordpress. M’agrada el comentari final sobre el web 2.5

  http://podshow.com/video/?persona_id=79&movie_id=da9e5100507119ca00010146de000028

 3. Momo,
  I tant que sí, que és un bon lloc per viure. El temps no és una cosa només externa, sinó que estic convençut que ens influeix, que ens afecta interiorment, i que també condiciona les dinàmiques socials. M’agrada viure al Mediterrani 🙂

  Albert,
  Ho miro quan pugui. Merci pel link. Per cert, suposo que ja estàs al corrent del nou player que ha posat en marxa avui CatRàdio, no? Xulo, xulo. Siau!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post Navigation