Blog

Sunderland (i VII): algunes fotos

Ja sóc a casa, després d’un mes intens a Sunderland. Moltes hores davant l’ordinador, bona bibliografia, bons journals, entrevistes interessants… N’he penjat algunes fotos en aquest set de Flickr. Tornem a la quotidianitat.

3 Thoughts on “Sunderland (i VII): algunes fotos

  1. els has trobat grans no als crios?

  2. I tant! A més, la rebuda d’en Marçal, espectacular. Vaig anar a buscar-lo a l’escola i ell no ho sabia. Quan em va veure, només era capaç d’anar-me abraçant: no sabia com dir amb paraules allò que sentia 🙂

  3. Berta on 08/05/2008 at 13:38 said:

    Toni, veig que ja has tornat. Perdona que no t’hagi escrit cap més dia, a banda del primer. És que anava entrant al teu wordpress però només em deixava llegir el primer Sunderland, fins avui no he pogut accedir a la resta. Pel que escrius i com ho escrius, tinc la sensació que has gaudit com mai de l’estada allà. Me n’alegro.

    Una abraçada ben forta per tu i per la Sílvia.
    Berta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post Navigation