Blog

Terribas i Sarsanedes

Mònica Terribas és la nova directora de TV3 i Oleguer Sarsanedas continua com a director de Catalunya Ràdio. Ho celebro. De fet, estic sorprès, perquè tal com ha anat tot el procés del nou Consell de la CCMA, temia un altre tipus de decisió. Confio en la professionalitat, rigor, passió per la feina i visió de país de la Mònica Terribas perquè doni un nou impuls a TVC. I me n’alegro que aquells que no la volien fora, com el diputat socialista Manuel Mas, no se n’hagin sortit.

En el cas de la ràdio, celebro que el projecte que l’Oleguer Sarsanedas i el seu equip pugui tenir continuïtat. Ell em sembla un intel·lectual al capdavant de la ràdio nacional de Catalunya i una persona que té el mitjà al cap. Tinc una conversa amb Sarsanedas gravada de fa un parell de mesos, per a la tesi. Ara que sé que té continuïtat, la publicaré el podcast, perquè pugueu escoltar la seva visió de present i futur.

* Alguns articles o entrades interessants sobre aquest tema:

6 Thoughts on “Terribas i Sarsanedes

 1. Toni,
  ens hem posat d’acord en les entrades del blog avui, jo també he fet Terribas. Crec com tu que és una gran oportunitat per a fer feina de veritat a TV3..veurem si la deixen…
  Salut

 2. Trina,

  Realment em fa il·lusió aquesta etapa que s’obre. Confiem en els professionals perquè superin les traves o pressions que puguin rebre.

 3. A mi el perfil no tant periodístic-informatiu del Sarsanedes m’agrada més que la decisió de la Mónica, però estic segur que ho farà bé… encara que ella tindrà mooooolta més fenya.
  ;-D

 4. Albert, potser sembla tenir un perfil molt informatiu perquè ara l’associem a la Nit al dia, però la seva trajectòria a la tele és àmplia i diversa, i a més té la vessant acadèmica més enllà de l’àmbit només informatiu. Ara, coincideixo amb tu amb la valoració del perfil Sarsanedes, sí.

 5. Tens rao toni, nomes fa falta veure la tesi que va fer mònica sobre la televisió i la identitat nacional. Sempre es bo buscar gent amb empenta, i esperar que tingui llibertat de moviment en la seva nova responsabilitat

 6. Ahir va fer unes declas prou contundents a RAC1, en el sentit que si no pot fer la feina com creu que l’ha de fer, si ha de renunciar als seus principis, plegarà. És una bona manera de marcar una línia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post Navigation