Blog

Àlex Rovira a TVE

Paraules que curen (portada)

Mientras vivimos. Aquest és el títol del projecte d’Àlex Rovira i Santiago Tabernero per a TVE. Serà un programa dedicat a qüestions relacionades amb la salut emocional, segons ha explicat el guionista i director Tabernero, segons el qual serà un programa “diferent” i “de qualitat“.

Em sembla una excel·lent notícia, perquè considero Àlex Rovira un referent. Escriptor, conferenciant i professor (a ESADE) de prestigi (cv), és l’autor de La bona sort, El laberint de la felicitat i Paraules que curen, entre altres obres sobre creixement personal. Col·laobrador de diferents mitjans, cada divendres el podem escoltar al seu espai Quadern de notes, dins el programa de Catalunya Ràdio L’ofici de viure, que dirigeix i presenta en Gaspar Hernández (un dels espais radiofònics més interessants que podem escoltar avui i un fix al meu iPod).

Llegir Àlex Rovira i escoltar-lo és un plaer i una invitació constant a la reflexió, a la il·lusió, a la recerca dins d’un mateix. Mientras vivimos començarà a La 2. Tant de bo pugui fer el salt a la primera de TVE i arribi a més gent. Com les frases que transiten pel seu darrer llibre, Paraules que curen, les seves són paraules necessàries.

4 Thoughts on “Àlex Rovira a TVE

  1. totalment d’acord amb la valoració de l’ofici de viure.

  2. Ei, visca els RSS! No fa ni un parell de minuts que he penjat el post! Per cert, ara ja he aterrat per aquí. Força liat fins a finals de mes, però al juny la podriem fer petar una estona altre cop i t’explico Sunderland 😉

  3. benvingut a caseta, pos! 😀

  4. Gràcies, Jacme 😉 Ja en tenia ganes. Ha anat molt bé, però com a casa… I noi, visca el Mediterrani!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post Navigation