Blog

Podcast: Connectant els punts 06

Després de mesos de silenci, torno a publicar un capítol del podcast. Amb algunes novetats, com ara el canvi de nom: el Cabòries digitals deixa pas al nou Connectant els punts. El perquè el trobareu en aquest episodi, però també ho explico de forma resumida a la pàgina informació del blog.

El podcast es troba encara en una fase de transició, com el blog, i tinc alguns canvis al cap que segurament no duré a terme mentre tingui la tesi pel mig. Però mentrestant, aniré publicant algunes converses. La d’aquest sisè episodi és una xerrada amb Oleguer Sarsanedas, director del grup d’emissores de Catalunya Ràdio. És una conversa que vaig gravar fa uns mesos, en el marc del camp de treball de la tesi, però que ara he decidit publicar com podcast, com ja tenia previst, un cop s’ha confirmat la continuïtat de l’equip directiu de Catalunya Ràdio i també com a homenatge al seu 25è aniversari. És una conversa sobre el present i futur de la ràdio, però que en alguns moments va més enllà del mitjà i que té molt present el Web 2.0 i les seves dinàmiques. Que vagi de gust!

Podeu escoltar Connectant els punts 06 en aquest reproductor

 

o desgarregar el capítol aquí.

*** Enllaços relacionats

*** Veu en off

Sílvia Pedret i Marçal Sellas Pedret

*** Música

Chriss Onac: “Flamme and Co”, de l’àlbum Dans la Nuit de mes Délires

Deus: “Drive me crazy”, de l’àlbum Nothing impossible

Música amb llicència Creative Commons, descarregada de Jamendo.com

6 Thoughts on “Podcast: Connectant els punts 06

  1. Interessant entrevista! LLàstima de la qüalitat d’audio 😉
    Em confirma el que a Catalunya Ràdio es palpa, el necessari canvi generacional. No de gent, sino d’idees.

    M’agrada el rentat de cara del podcast!

  2. Gràcies, Albert. Sí, jo crec que en la conversa amb en Sarsanedas hi ha idees molt interessants, però tinc el dubte de fins a on podran aplicar-les en un dinosaure o transatlàntic de les dimensions (i rutines de anys i anys) de Catalunya Ràdio…

  3. eiiii!!!! què bé! ara me l’escolto i te dic alguna cosa després!

  4. Avui ja les ha començat a aplicar ;-D

  5. Pingback: L’adéu d’Antoni Bassas « toni sellas .cat

  6. Pingback: toni sellas » Canvi de director a Catràdio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post Navigation