Blog

Connectant: nova etapa

He acabat la transició i estreno finalment una nova etapa del blog i del podcast. Com que no hi he pogut dedicar molt de temps, he tardat força a enllestir els canvis. Primer vaig decidir actualitzar els feeds, que ara tinc a feedburner (tant el del blog com el del podcast). Després vaig decidir canviar el nom, que finalment he donat a tots dos vehicles d’expressió.: Connectant els punts. I el darrer pas, i definitiu, ha sigut el trasllat a un servidor propi i la incorporació d’una nova fesomia, gràcies a l’ajuda imprescindible de l’amic Alberto Betella 😉

Aquesta setmana he tancat el canvi amb un repàs als enllaços i una neteja de les entrades que he importat al nou servidor. Ara és qüestió d’anar-li donant vida. Si em voleu acompanyar, seré molt feliç de compartir-ho.

Som-hi! 🙂

4 Thoughts on “Connectant: nova etapa

  1. No només et seguiré si no que t’afegiré al meu blogroll… Tan bon punt ho tingui tot preparat. Estiu de canvis.

  2. Gràcies Jesús! Espero els teus canvis per fer el mateix, ja els anunciaràs. Ah, i t’asseguro que intentaré recuperar el ritme del podcast, com em vas comentr un dia 😉

  3. Aquí estarem, amic Toni.
    Si encara ets a Pafrugell, que disfrutis de l’estiu… i si no, doncs també.
    Una aferrada

  4. Benvingut, Momo! Gràcies per ser-hi, hi comptava 😉 Fins aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post Navigation