Blog

Jo també faig el Singular

El diari digital ElSingularDigital.cat estrena nova etapa. Entre les novetats que incorpora hi ha la secció “Blocs singulars”. Doncs bé, des d’avui hi trobareu el Connectant els punts, al costat d’altres companys de la blogosfera:  Jordibadia.cat, Entrellum, Cimera (Extraordinària), Josepsort, Itching like grass, El blog de la Núria Masdéu, E-campanya, Jorgedioni i Catalunya FFW.

Quan el director del Singular, Toni Aira, va proposar-me formar part d’aquesta aventura, em va fer il·lusió. El vaig conèixer fa uns anys, amb motiu del seu pas per Ona Catalana, i des de llavors haviem perdut el contacte. Malgrat tot, l’havia anat seguint en diversos mitjans i a la seva activitat acadèmica a Blanquerna. Ara, gràcies a la Xarxa i a l’activitat catosfèrica, ens hem retrobat. Estic content de participar a ElSingularDigital.cat. Iniciatives com aquesta són necessàries si entre tots encara volem anar construint l’espai català de comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post Navigation