Blog

Bassas a Washington

Antoni Bassas serà el corresponsal de TV3 a Washington a partir de l’any que ve. El seu nou camí professional s’ha fet públic només un parell de mesos després del seu comiat de El Matí de Catalunya Ràdio, que va encapçalar durant 14 ays. Bassas mateix ja va comentar, poc després, que probablement continuaria vinculat a la CCMA. Ho farà com a corresponsal als Estats Units, un repte professional que l’atrau, i que ja havia comentat en entrevistes i també al llibre Què pensa Antoni Bassas. Segons diu,

“aquesta és una oportunitat que sol donar-se a l’inici d’una carrera però, en el meu cas, era un desig professional que havia anat ajornant molt temps. És una bona manera de fer periodisme”.

M’agrada que sigui Antoni Bassas l’encarregat de fer-nos arribar l’actualitat dels Estats Units. A la seva darrera temporada a El Matí ja va mostrar el seu interès per acostar-nos la realitat nord-americana amb la secció Vilà people, amb el corresponsal de Catalunya Ràdio, Xavier Vilà. Ara serà ell qui ho viurà en primera persona. Espero la primera crònica.

2 Thoughts on “Bassas a Washington

  1. Espero que no sigui molt de fer anar els tòpics que tant agraden a la direcció de la casa. A TV3 l’antiamericanisme frega el ridícul. I ara que venen les eleccions, en Bassas tindrà una bona oportunitat de lluïr-s’hi -o no.

  2. Celebro que passis pel Connectant, Dessmond. Jo crec que en Bassas tindrà prou personalitat i prou marge de maniobra. Certament, el to antiamericà dels informatius de TV3 és notable. O ara, el to pro-Obama. Però en Bassas ja apunta que té la intenció d’intentar entendre els EUA i explicar-ho, fugint de la visió parcial i interessada de la majoria d’europeus. Veurem. El cas, però, és que no hi va fins al juny, em sembla. Per tant, abans encara tenim força mesos de la cobertura actual, eleccions incloses…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post Navigation