Blog

2a edició dels Premis Blocs Catalunya

Avui mateix s’ha obert el període d’inscripcions per a la segona edició dels Premis Blocs Catalunya, que organitza l’associació STIC.CAT. Superada la incertesa de la primera vegada, i amb el bon record que ens va deixar la primera edició celebrada a Girona, els premis viatgen aquest any cap a Vic, d’acord amb la idea d’STIC de fer-los itinerants . La capital d’Osona acollirà l’acte de lliurement el 2 d’octubre. A la web dels premis hi trobareu les bases per participar-hi i la fitxa per inscriure el vostre blog a concurs.

Estic convençut que aquesta segona edició tindrà encara més èxit que la primera. Però sobretot estic molt content per formar part d’STIC.CAT i per tenir l’oportunitat de participar en iniciatives com aquesta, que crec necessàries i oportunes. És un goig tornar a compartir l’aventura amb els companys d’STIC i poder comprovar, a l’octubre, la vitalitat de la comunitat catalana a la xarxa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post Navigation