Blog

Els podcàsters del futur

Tot un planter de podcàsters, i qui sap si de futurs professionals de la ràdio. Com a mínim, molts nens i joves que han pogut experimentar amb la comunicació sonora. Aquest és el resultat de Sentits en 2 minuts, el concurs de podcasts organitzat pel programa “L’altra ràdio a l’escola” de Ràdio 4, amb la col·laboració del Departament d’Educació i de Podcatalà. Una iniciativa que ha tingut èxit, però poc ressò. Hi han participtat alumnes d’una trentena de centres escolars del país, amb 127 podcasts. Els episodis havien de ser de dos minuts i el tema, relacionat amb els sentits. Aquí hi ha la llista dels guanyadors i aquí es poden escoltar tots els podcasts presentats a concurs. A banda dels guardonats en cada categoria, cal destacar les mencions especials, com ara els podcasts en què alumnes immigrants expliquen en català les seves primeres experiències a Catalunya.

2 Thoughts on “Els podcàsters del futur

 1. Toni!

  Et segueixo per aquí. Mai t’ho havia dit però ja fa gairebé un any que visito el teu bloc.
  Et presento el meu espai a la xarxa, tu m’hi vas animar, sense cap dubte. Bé per a ser exactes no és només meu, és un bloc fifty-fifty amb en Lluís Nadal.

  Espero nous podcast!

  una abraçada

  • Hola Tòfol,
   Celebro que passis per aquí, i que l’assignatura t’encomanés les ganes de ser actiu a la xarxa. Faré un cop d’ull al vostre blog 🙂 Endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post Navigation