Blog

I Campanya Solidària STIC.CAT

solidaritat

Són temps de crisi, i cal buscar noves estratègies davant de problemes ja coneguts. Amb aquesta idea, STIC.CAT obre aquest dimarts 10 la seva I Campanya Solidària, un projecte que a la gent de STIC ens fa molta il·lusió. Consisteix en una recollida de fons, mitjançant aportacions voluntàries, destinats a la Fundació Banc dels Aliments, una entitat que treballa en la lluita contra la fam en el nostre entorn. S’allargarà fins el 10 de desembre, quan es tancarà amb un acte a l’Hotel Porta Marina de Barcelona, que comptarà amb la participació d’Àlex Rovira.

Amb aquesta iniciativa, STIC.CAT aposta pel vessant més social de les TIC, amb la convicció que les tecnologies són eines que poden tenir un paper en la millora de la vida de les persones. De fet, aquesta és una de les dimensions de l’associació. Estic convençut que aquesta campanya es beneficiarà de les sinergies que es produeixen en l’àmbit del web 2.0 i de les xarxes socials. Perquè darrera les eines tècniques, hi ha les persones. Blogs, podcasts, wikis, twitter, facebook… en definitiva, són només un instrument. Revolucionari, si ho voleu, però mitjans que no s’acaben en ells mateixos sinó que permeten a les persones relacionar-se, intercanviar coneixement i evolucionar junts. Aquest és el sentit, també, d’una campanya solidària 2.o com la de STIC.CAT. Ens hi voleu acompanyar?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post Navigation