Blog

Connectant 08: conversa amb Josep Campmajó

Un nou episodi del podcast. I en aquest cas, un capítol que amplia horitzons i que m’ha de servir per donar-li al Connectant els punts l’embranzida que es mereix. Em ve molt de gust, a més, perquè tracta d’una novel·la, perquè és una primera obra d’un autor novell, perquè m’ha agradat molt i perquè la paternitat és de l’amic Josep Campmajó.

Amb “Olor de violetes”, en Josep ha sortit de l’armari literari. Com podreu escoltar, després de gairebé dues dècades de no fer el pas, finalment va atrevir-s’hi l’any passat. I amb la seva primera novel·la, va guanyar el 29è Premi Just M. Casero de novel·la curta, que organitza la Llibreria 22 Girona, amb l’incombustible Guillem Terribas al capdavant. Us recomano la lectura i us suggereixo també que escolteu el podcast. Això sí, millor que ho feu per aquest ordre, tot i que no desvetllem res. Que vagi de gust!

 

 

Descarregar

* Enllaços relacionats amb  aquest episodi

Josep Campmajó: bloc, twitter, facebook, twitxr

Olor de violetes: facebook, editorial Amsterdam

Premi Just M. Casero

** Amb la col·laboració de

Sílvia Pedret, Marçal Sellas Pedret i Bernat Sellas Pedret

*** Música

Chriss Onac:

“Flamme and Co”, de l’àlbum Dans la Nuit de mes Délires

Celestial Aeon Project:

“Anxious  Thoughts, de l’àlbum Aeon 3

Música amb llicència Creative Commons, descarregada de Jamendo.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post Navigation