Blog

Primera #twittervista als candidats a president

Logo de la twittervista

http://twittervistic.com/

Em fa il·lusió parlar d’un nou projecte de l’Associació STIC.CAT, de la qual tinc el goig de formar part. Es tracta de la 1a #twittervista de la història als candidats a la presidència de la Generalitat.Penso que és un pas important. Un experiment que, n’estem convençuts, pot ser molt útil per apropar els ciutadans als líders polítics, per reduir barreres, per millorar, en definitiva, la dinàmica democràtica del país. Un nou projecte de STIC.CAT amb voluntat de servei. Aquesta és la notícia que hem publiat al web de STIC amb els detalls del projecte:

L’Associació STIC.CAT, impulsora dels Premis Blocs Catalunya, organitzarà el proper mes de setembre la primera twittervista electoral entre tots els candidats a la presidència de la Generalitat de Catalunya.

Twitter és una plataforma social en la qual les persones es comuniquen a través de “tweets” -“piulades” en català- d’un màxim de 140 caràcters. Els candidats participants comptaran amb un nick propi, o identificador, a través del qual contestaran obertament i de forma directa les preguntes que els internautes els faran arribar.

La primera twittervista de la història política catalana tindrà una hora de durada i STIC.CAT (www.stic.cat) s’ajudarà d’un aplicatiu online (www.twittervistic.com). Aquest aplicatiu ha estat desenvolupat especificament per l’esdeveniment amb col·laboració amb l’empresa Shotools (www.shotools.com), dedicada al desenvolupament d’aplicacions socials. També, en l’apartat de col·laboracions, la consultora Conzentra (www.conzentra.com) ha aportat el know how estratègic del mitjà twitter.

L’associació STIC.CAT i els partits han pactat cinc grans blocs temàtics, sobre els que els usuaris podran adreçar les seves preguntes als caps de llista, que seran: Polítiques Socials, Democràcia i Participació, Economia i Crisi, Identitat i Nació, i temes Generals.

STIC.CAT vol manifestar explícitament l’agraïment als partits polítics amb representació parlamentària que, des d’un primer moment, van decidir apostar i participar en aquesta primera twittervista. “Catalunya és un país capdavanter en molts aspectes, i un d’ells és la nostra presència a Internet i les xarxes socials” .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post Navigation