Blog

Una bojeria molt lúcida

En diuen “El bazar de los locos”, però a mi em sembla una bogeria molt lúcida. Un basar, sí, però d’idees i reflexions a l’entorn del fenomen twitter. He tingut el plaer de participar-hi amb un article explico i analitzo una experiència personal: la utilitat de twitter en una situació d’emergència, ja apuntada en aquesta entrada del blog després de la nevada de març. En aquest basar, els bojos lúcids han sigut els coordinadors del projecte, @FrancescLlorens i @eraser. I caram amb la bogeria!

Algunes dades: 90 autors, 213 subscriptors, 902 seguidors a twitter, 870 comentaris, gairebé 85.500 visites. Un projecte d’open book amb llicència creative commons i que a principis de 2011 es traduirà també en un llibre en paper. Articles sobre educació, social media, empresa, coneixement, art, comunicació i identitat digital. Feu-hi un cop d’ull, seguir que hi trobeu idees i persones ben interessants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post Navigation